Video: ManU suoritti huiman nousun Mestarien liigassa – Cristiano Ronaldo sinetöi voiton

Cristiano Ronaldo UCL Manchester United - pallomeri.net

Manchester United sai katastrofaalisen alun Mestarien liigan otteluun Atalantaa vastaan, mutta joukkue onnistui lopulta järjestämään huiman näytöksen nousten voittoon.

Old Traffordille vieraaksi saapunut Atalanta sai iltaan loistavan startin, kun ensiksi Mario Pasalic vei vartin kohdalla vieraat johtoon ja puolen tunnin pelin kohdalla Merih Demiral lisäsi tämän johdon jo kahteen.

United ei kuitenkaan ollut kotiyleisönsä edessä valmiina luovuttamaan. Toisella jaksolla hallinta kääntyikin yhä vahvemmin isännille antaen viitteitä tulevasta.

Marcus Rashford kavensi 53. minuutilla tyylikkään syöttökuvion päätteeksi ja parikymmentä minuuttia myöhemmin Harry Maguire tykitti boksissa pallon Atalantan maalin vasempaan alakulmaan tasoittaen pelin.

Huipennus nähtiin 81. peliminuutilla, kun Luke Shaw keskitti boksiin ja Cristiano Ronaldon komea pusku upposi sisään. 3-2 olivat myös ottelun päätöslukemat. ManU on kolmen pelatun ottelun jälkeen F-lohkon piikkipaikalla kuudella pisteellään. Atalanta ja Villarreal ovat neljässä pisteessä, kun taas Young Boysin saldo on kolme pistettä.

Cristiano Ronaldo iski ottelun ratkaisun:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Twitterissä.

Tsekkaa myös: Video: Antoine Griezmann lensi suoralla punaisella kortilla ulos – potkaisi Liverpool-tähteä päähän


Pelaajat:
Joukkueet: ,