Manse PP:n pelinjohtaja tuuletti mauttomasti vastustajan pelaajan edessä – tapaus vietiin kurinpidon syynättäväksi

Manse PP:n Jari Cavernelis

Manse PP:n pelinjohtaja Jari Cavernelis hoiti itsensä ongelmiin provosoituaan vastustajan pelaajaa. Tapaus on viety kurinpitokäsittelyyn.

Naisten Superpesiksessä saatiin aikaan myös kulissipeliä, kun Manse PP:n ja Lapuan Virkiän välisestä kolmannesta välieräpelistä on käynnistetty kurinpitomenettely.

Asian kurinpitomenettelyyn vieneen Virkiän näkemyksen mukaan Mansen pelinjohtaja Jari Cavernelis rikkoi pesäpallon pelisääntöjä, käyttäytyi ala-arvoisesti ja osoitti täydellistä vastustajan sekä pelin kunnioituksen puutetta.

Mainos alkaa:

Aamulehden mukaan Cavernelis tuuletti kolmannen välieräpelin ensimmäisellä jaksolla Mansen Lina Oleniuksen lyömän kunnarin jälkeen provosoivasti Virkiän lukkarin Anni Heikkilän edessä. Ottelun tuomaristo ei antanut tilanteesta rangaistuksia.

Tilanteesta on nyt julkaistu somessa video, joka kiistatta osoittaa, että Cavernelis tieten tahtoen menee elehtimään Heikkilän eteen ja tekee sen vieläpä tuomarin selän takana.

Manse PP voitti keskiviikon ottelun ja johtaa välieräsarjaa voitoin 2–1. Seuraava ottelu pelataan Lapualla lauantaina, joten päätös Cavernelsin mahdollisesta rangaistuksesta tulee kaiken järjen mukaan ennen sitä.

Manse PP:n pelinjohtaja Jari Cavernelis tuulettaa vastustajan pelaajan edessä:

Katso myös: Nolo farssi koripallon EM-kisoissa – järjestäjät unohtivat hoitaa bussin, Slovenia kiirehti avausotteluun takseilla


Joukkueet: