Mannheim – Lukko näkyy ilmaiseksi – tässä live stream

Lukko - Cardiff Lausanne Mannheim CHL live stream

Mannheim ja Lukko taistelevat kiivaasti CHL:n lohkovoitosta lauantaina. Tässä live stream Saksassa pelattavaan kamppailuun.

Lukon vieraskiertue käynnistyi arvokkaalla 3-0-voitolla Lausannesta. Tämä antoi vähän hengähtämisvaraa lohkossa, sillä nyt raumalaiset ovat kiinni jatkopaikassa neljän pisteen turvin. Jäljellä on kaiken lisäksi kaksi ottelua Cardiffia vastaan, joten paremmin ei juurikaan asiat voisivat olla. Käytännössä Lukon jatkopaikka voi varmistua jo lauantaina, mikäli se onnistuu nappaamaan täyden pistepotin Mannheimilta.

Joukkueiden välinen keskinäinen kohtaaminen Raumalla oli kotijoukkueen juhlaa, sillä Lukon voittonumerot kirjattiin 5-1. Mannheimia ei voi kuitenkaan aliarvioida, koska onhan kyseessä Saksan DEL-liigan mestari vuodelta 2019.

Mainos alkaa

Näin katsot Mannheim – Lukko -ottelun TV:stä

Ottelu käynnistyy Saksassa klo 21:00.

Kaikki CHL-ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko mittava live stream -kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!