Mieletön näytelmä Mestarien liigassa – Manchester United suli uskomattomalla tavalla

FC Kööpenhamina Manchester United Mestarien liiga
Kuva: Getty Images

Manchester United ei ole tällä kaudella saanut peliään rullaamaan, ja sama meininki jatkui keskiviikkona Mestarien liigassa.

United oli matkannut FC Kööpenhaminan vieraaksi ja aluksi näyttikin siltä että ennakkosuosikkina otteluun lähtenyt vierasjoukkue menee menojaan, kun Kööpenhaminan ex-hyökkääjä Rasmus Højlund osui peräti kahdesti. ManU oli kauttaaltaan selvästi hallitseva osapuoli, eikä kotijoukkue meinannut päästä millään peliin mukaan.

42. minuutilla ilta sai kuitenkin dramaattisen käänteen, kun Marcus Rashfordille tuomittiin VAR-tarkastuksen jälkeen punainen kortti hänen tallottuaan – toki kuitenkin tahattomasti – Elias Jelertin nilkan päälle.

Tämän jälkeen hallinta kääntyi isännille ja vielä ennen taukovihellystä FC Kööpenhamina osui kahdesti. Ensin Mohamed Elyounoussi kavensi pelin 1-2:een, ja aivan lisäajan lopulla kotijoukkueelle tuomittiin vielä Harry Maguiren käsivirheen seurauksena pilkku, jonka Diogo Gonçalves ampui sisään.

Huima ilta sai kuitenkin vielä uuden vivahteen. Peliä oli takana vajaat 70 minuuttia, kun oli kotijoukkueen vuoro tehdä käsivirhe boksissa ja Bruno Fernandes pääsi painamaan pilkulta vieraat jälleen johtoon.

Vajaalla pelanneen ManU-miehistön väsymys alkoi kuitenkin nousta pintaan ja 83. minuutilla Lukas Lerager iski tasoituksen. Ilta sai huipennuksensa nelisen minuuttia myöhemmin, kun vasta 17-vuotias ruotsalaishyökkääjä Roony Bardghji viimeisteli 4-3-voittomaalin.

FC Kööpenhamina – Manchester United | Ottelun parhaat palat:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen YouTubessa.


Joukkueet: ,