Manchester United – Liverpool näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun

jalkapallon David de gea manchester united manu chelsea fa cup valioliiga

FA Cupissa nähdään sunnuntai-iltana todellinen jättiläisten kohtaaminen, kun Manchester United ja Liverpool iskevät yhteen. Tässä live stream otteluun!

Manchester United – Liverpool – ilmainen live stream

Valioliigan kärjessä keikkuva Man United saa sunnuntaina vieraakseen jopa pienimuotoisessa kriisissä olevan Liverpoolin.

Joukkueet kohtasivat hetki sitten Valioliigassa ja tuolloin ottelu päättyi lukemiin 0-0. Myös tänään on taatusti luvassa tasainen vääntö, jossa pienet marginaalit tulevat ratkaisemaan.

ManU on ollut yksi kauden positiivisimmista yllättäjistä, sillä rajua kritiikkiä syksyllä saanut joukkue on noussut vastoin kaikkia ennakko-odotuksia mukaan Valioliigan mestaruustaisteluun. Menestystä halutaan varmasti myös FA Cupin puolella.

Liverpool sen sijaan on ollut pettymys Valioliigassa ja varsinkin viime viikkojen pistemenetykset saattavat jopa suistaa joukkueen mestaruustaistelusta ulos. Tuleeko lohtua FA Cupin puolelta?

Unibet lähettää kamppailun suorana lähetyksenä ilmaisen live stream -palvelun kautta. Sinulla tarvitsee olla vain aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1€ rahaa. Saat tilin auki TÄSTÄ LINKISTÄ!