Manchester United – Chelsea näkyy ilmaisen live stream -palvelun kautta

Urheilukalenteri Chelsea Manchester United / Pallomeri.net

Manchester United ja Chelsea kohtaavat sunnuntaina FA Cupin välierässä klo 20:00. Ottelu näkyy ilmaiseksi live stream -palvelun kautta.

Manchester United – Chelsea – ilmainen live stream

Man United ja Chelsea jahtaavat kauden ensimmäistä finaalipaikkaansa, kun joukkueet iskevät yhteen FA Cupin välierässä. Kummallekin Cup-voitto olisi vähintäänkin herkullinen, sillä menestyshaaveet Valioliigassa kuihtuivat jo hyvissä ajoin. Nyt olisi sauma hakea maukas kruunu kaudelle, joten taistelu finaalipaikasta tulee olemaan taatusti tiukka.

Manchester Unitedin vire viime aikoina on ollut jäätävä, sillä alla on 19 ottelun tappioton putki. Sen sijaan Chelsealle on sattunut pari työtapaturmaa, joten mietittävää riittää.

ManU on hallinnut joukkueiden keskinäisiä kohtaamisia viime aikoina, sillä viidestä edellisestä tuloksena on ollut neljä voittoa ja yksi tasapeli. Laittaako Chelsea lopun punaisten paholaisten juhlinnalle?

Mainos alkaa

Klo 20:00 alkava ottelu tulee ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta!

Positiitivista saldoa pelitililläsi tulee olla vähintään 1€ verran, ja koko valikoima aukeaa katsottavaksi. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä Unibetille, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!