Lähde: Manchester City valmistelee hurjaa tarjousta Lionel Messistä – 100 miljoonaa euroa ja kolme pelaajaa

Manchester City Lionel Messi Barcelona messin / Pallomeri.net

Manchester City on lähtemässä ihan tosissaan tavoittelemaan Lionel Messiä, joka ilmoitti haluavansa poistua Barcelonasta välittömästi.

Lionel Messillä on vielä vuosi sopimusta jäljellä ja ulosostopykälä on 700 miljoonaa euroa. Tuo on summa, jota kukaan seura ei pysty maksamaan rikkomatta Uefan taloudellisen reilun pelin sääntöjä.

Näin ollen Messin lähtö edellyttää sitä, että Barcelona tulee huomattavasti vastaan neuvotteluissa. Se on kuitenkin hyvin mahdollista, sillä seurassa tuskin halutaan olla esteenä, mikäli kaikkien aikojen jalkapalloilija oikeasti haluaa lähteä seurasta. Myös ensi kesän päättyvä sopimus asettaa Barcelonan hankalaan asemaan, sillä vaihtoehtona on Messin poistuminen ilmaiseksi vuoden päästä.

Manchester City on selvästi aistinut mahdollisuuden kaikkien aikojen kaappauksen ja seurassa on mietitty valmiiksi sellainen sopimus, joka varmasti herättää Barcelonassa kiinnostusta.

Mainos alkaa

Nimittäin Sport-lehti tietää kertoa, että City olisi valmis maksamaan 100 miljoonaa euroa, minkä lisäksi Barcelonaan siirtyisi myös Bernardo Silva, Gabriel Jesus sekä Eric Garcia, josta Barcelonan tiedetään olevan äärimmäisen kiinnostunut jo valmiiksi.


Pelaajat:
Joukkueet: