Lähde: Man United yrittää päästä eroon Cristiano Ronaldosta – jo yhdeksän huippuseuraa kieltäytynyt siirrosta

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldosta
Kuva: Getty Images

Umpisurkeasti kauden aloittanut Manchester United on hankkiutumassa eroon Cristiano Ronaldosta, mutta asiassa on yksi ongelma.

Man United koki hurjan kylvetyksen lauantai-iltana, kun Brentford oli vahvempi Valioliigassa numeroin 4-0. Kahdella tappiolla alkanut kausi takaa sen, että seura tuskin on hiljaa siirtoikkunan loppuhetkillä, vaan vahvistuksia haetaan joka puolelta.

Yksi mielenkiintoinen tapaus on Cristiano Ronaldo, jonka tulevaisuudesta on liikkunut erilaista tietoa. Ronaldon on kerrottu haluavan muualle, jotta pääsisi pelaamaan Mestarien liigassa.

Nyt italialaistoimittaja Tancredi Palmeri kertoo, että Man United on tarjonnut supertähteä useisiin muihin seuroihin, kuten AC Milaniin ja Interiin. Toimittajan tietojen mukaan Ronaldoa on tarjottu myös Barcelonalle, Chelsealle, PSG:lle, Juventukselle, Atlético Madridille, Bayernille ja Real Madridille.

Kaikki seurat ovat kieltäytyneet Ronaldon palveluksista ja yksi iso ongelma on massiivinen palkka. Portugalilaisen kerrotaan tienaavan viikossa peräti 560 000 euroa.


Pelaajat:
Joukkueet: