Man United ja Arsenal kohtaavat Valioliigan huippuottelussa

Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Valioliigassa nähdään sunnuntaina todellinen herkkupala, kun Man United isännöi sarjakärjessä olevaa Arsenalia.

Man United – Arsenal

Manchester United on saanut viime otteluissa juonesta kiinni, kun taas Arsenal on ollut koko alkukauden lennossa. Tykkimiehet ovat napanneet kaikista peleistä voitot, joten täydellisemmin ei olisi voinut sujua. Nyt Arsenalille on kuitenkin tarjolla kovan luokan mittari, sillä kesällä vahvistunut ManU on selvästi parantanut peliään ja homma on ajoittain jopa yllättävän hyvällä tasolla.

Arsenalilla on hieman kiusana kokoonpano-ongelmat, sillä Oleksandr Zinchenko on puuttunut viime otteluista loukkaantumisen vuoksi. Myös Martin Ödegaard sai pienen vamman ja kapteenin pelaaminen on epävarmaa.

Man Unitedilla kokoonpanoon suhteen ei ole suurempia poissaoloja, vaan rosteri on erittäin laaja. Isoimmat ongelmat muodostuvatkin avauksen muodostamisessa.

Molemmat joukkueet tulevat varmasti otteluun puolustuksen kautta, joten maalipaikat voivat olla tiukassa. Pienten marginaalien peli ei anna armoa helppojen maalien suhteen. Lähdetään liikkeelle siitä, että pelissä nähdään alle 2,5 maalia. Esimerkiksi Coolbetilla tästä saa kertoimeksi 2.15.