Manchesterin derby huipentaa sunnuntain – juhliiko City vai United?

MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Manchesterin derbyssä pelataan sunnuntaina todella isoista pisteistä, sillä kumpikin joukkue haaveilee Valioliigan mestaruudesta.

Man City – Man United

Man City on isoin mestarisuosikki kauteen, mutta Arsenal on aloittanut sen verran kovaa kauden, että Pep Guardiolan miehistöllä ei ole varaa turhiin pistemenetyksiin. Man United aloitti kauden huonosti, mutta on sittemmin päässyt voittoputkeen.

Nyt onkin klassinen kuuden pisteen ottelu, sillä ero joukkueiden välillä voi lähes tasoittua tai sitten City karkaa Arsenalin kanssa entistä kauemmaksi.

Man United voi pystyä laittamaan kampoihin kunnollakin, mikäli peliesitykset ovat kehittyneet entisestään. Alla on tauko, joten ainakin vireystila on hyvä. City on kertoimissa valtava ennakkosuosikki, joten lähdetään hakemaan valueta muualta. Lapulle lähteekin Man United +2, josta esimerkiksi Coolbet tarjoaa kertoimeksi 1.72.