Video: Allsvenskanissa nähtiin hervottoman huono vapaapotku – Malmö-pelurilta lähti säälittävä lääpäisy

Oscar Lewicki Malmö FF / Pallomeri.net

Malmö FF:n Oscar Lewicki sai kyseenalaisen kunnian olla pelaaja, joka ampui yhden sarjan historian huonoimmista vapareista.

Degerfors otti lauantain Allsvenskan-kierroksella Malmö FF:ltä rumasti tattiin maalein 5-0, mutta selvän vierasvoiton lisäksi Malmön tilille kilahti myös ottelun, ja samalla yksi koko jalkapallokauden, noloimmista epäonnistumisista.

Ottelun avausjaksolla Malmölle tuomittiin vapaapotku noin 20 metristä. Malmöllä oli hihassaan yllätyskortti, sillä lupaa odotelleiden Andreas Christensenin ja Antonio-Mirko Colakin takaa hiippaili varsinainen vetäjä, eli Oscar Lewicki. Hän käytti hyväkseen tuomarin sijoittumista ja yritti livahtaa vetämään.

Degerforsin muuri ei näyttänyt ansaan juuri menevän, mutta sillä oli muutenkin kovin vähän väliä. Lewickin jalasta lähti aivan surkea lääpäisy, joka osui Degerforsin muurin takana maanneeseen pelaajaan ja kimmahti hänestä kauemmas. Laukaus oli niin löysä, ettei se olisi välttämättä jaksanut kunnolla edes maalille asti ilman maassa maannutta Degerforsin pelaajaa.

Malmö FF:n Oscar Lewicki vetää vaparin aivan vihkoon:

Katso myös: Klassikkovideo: Maalivahdille Turkin liigan historian nopein ulosajo – punainen kortti 13 sekunnissa


Joukkueet: