Cleveland Brownsin Malik McDowell sekoili huolella – toikkaroi alasti ja painoi poliisia turpaan

Malik McDowell Cleveland Browns / Pallomeri.net

Cleveland Brownsin Malik McDowell pidätettiin maanantaina Floridassa, kun hän toikkaroi alasti ja kävi poliisin kimppuun.

NFL-seura Cleveland Brownsia edustava Malik McDowell on pidätetty maanantaina Floridassa omituisen sekoiluepisodin jälkeen. McDowell toikkaroi autotiellä ja yksityisalueilla täysin alasti. Kun poliisit saapuivat paikalle, ei McDowell halunnut antautua helpolla.

McDowell juoksi poliiseita karkuun ja jyräsi päin erästä poliisia painaen tätä myös turpaan useita kertoja aiheuttaen poliisin loukkaantumisen. Lopulta täysin vauhkoontunut McDowell tainnutettiin etälamauttimella.

McDoweillin asianajaja väittää, että hänen asiakkaalleen oli mahdollisesti livautettu jotain ainetta.

– Ilmeisesti joku on voinut antaa hänelle jotain, mistä hän ei ollut tietoinen, mikä selittää hänen outoa käytöstään, McDowellin asianajaja sanoi NY Postin mukaan.

McDowellilla on ollut ongelmia virkavallan kanssa myös aiemmin. Hänet on pidätetty muun muassa häiriökäyttäytymisestä, pidätyksen vastustamisesta ja päihtyneenä ajamisesta. McDowell tuomittiin rikoksistaan vankilaan 11 kuukaudeksi vuonna 2019.

Cleveland Brownsin Malik McDowell sekoili alasti Floridassa:

Katso myös: SpongeBob-haarukka ja hurjaa limanlennätystä – Nickelodeon tuotti lapsille oman NFL-lähetyksen


Joukkueet: