Malaga-faneilta koominen protesti – juhlivat lentokentällä sattumanvaraisia ihmisiä uusina tähtihankintoina

Malaga-fanien lentokenttäprotesti

Malaga-fanit purkivat turhautumistaan seuransa siirtopolitiikkaa kohtaan huvittavalla tavalla paikallisella lentokentällä.

Espanjan kolmannella tasolla pelaavan Malagan fanit eivät arvostaneet seuran siirtopolitiikkaa, sillä seura hankki useita pelaajia, mutta pelkästään ilmaisin siirroin, minkä fanit kokivat liian konservatiivisena linjauksena.

Sen sijaan, että fanit olisivat protestoineet asiaa vihamielisesti vaikkapa seuran stadionilla tai harjoituskentällä, keksivät Malagan fanit aivan uudenlaisen lähestymistavan.

Fanit kerääntyivät paikalliselle lentokentälle ja järjestivät siellä erittäin koomisen protestin. Fanit näet pysäyttivät sattumanvaraisia ihmisiä ja juhlivat heidän saapumistaan kaupunkiin kuin he olisivat seuran uusia tähtihankintoja.

Huvittavin tilanne nähtiin, kun fanit pysäyttivät täysin hämmentyneen aasialaismiehen. He antoivat tälle seuran kaulahuivin ja “pelipaidan” signeerattavaksi. Monet fanit poseerasivat miehen kanssa valokuvissa ja hurjimmat jopa pyysivät miestä tussaamaan nimmarinsa heidän iholleen. Fanien mukana oli myös pallo ja he pyysivät miestä potkaisemaan palloa. Hän toteutti fanien toiveen ja sai valtaisat suosionosoitukset.

Malaga-fanit juhlivat koomisena protestina sattumanvaraista aasialaismiestä uutena tähtihankintana:

https://twitter.com/FBAwayDays/status/1694243891023630361

Katso myös: Hämmentävä tuuletus junnupelissä – SJK:n peluri kaivoi Hämähäkkimies-naamion housuistaan upotettuaan pilkun


Joukkueet: