Makwan Amirkhanin uusi työpaikka on tsekkiläinen Oktagon

viaplay makwan amirkhanin ufc makwan amirkhani pallomeri.net
ufc makwan amirkhani pallomeri.net

UFC:stä monoa saaneen Makwan Amirkhanin, 34, vapaaottelu-ura jatkuu tsekkiläisen Oktagon-promootion riveissä.

Kesäkuussa 2023 UFC:stä potkut saanut Makwan Amirkhani on löytänyt uuden työnantajan. Turkulaisen ura jatkuu tsekkiläisen vapaaottelupromootio Oktagonin riveissä. Amirkhani kertoi Iltalehdelle haluavansa otella jo tulevana syksynä mielellään kahdesti. Lisäksi horisontissa siintää melkoisen houkutteleva palkintopotti:

– He tarjosivat sopimusta, jossa on hyvä peruspalkka. Lisäksi ensi vuodelle Oktagon suunnittelee painoluokan turnausta, jonka pääpalkintona on miljoona euroa, Amirkhani kertoo IL:lle ja sanoo olevansa turnauksessa mukana.

Mainos alkaa:

Uuden työnantajan lisäksi Amirkhani kertoi myös vaihtavansa ylempään painoluokkaan. Aiemmin höyhensarjassa (65,8 kg) otellut suomalainen siirtyy kevytsarjaan (70,3 kg).

– Se voi olla hyvä asia. Painonvedot eivät ole niin kovat, vaan pystyn käytännössä pelkällä ruokavaliolla pääsemään painoihin kevytsarjassa. Painoluokan vaihto voi tarjota uusia asioita uralleni, Amirkhani perustelee päätöstään IL:lle.

Makwan Amirkhanin tavoitteena on edelleen paluu lajin ykköspromootio UFC:hen:

– Ensimmäinen ajatukseni oli, että haluan mahdollisimman pian takaisin UFC:hen. Oktagonista kuitenkin toivottiin, että sitoutuisin heihin hieman pidemmäksi aikaa. Se sopii nyt, mutta haluan edelleen palata UFC:hen. Vaikka muissakin organisaatioissa on hyviä ottelijoita, niin henkilökohtaisesti voitot UFC:ssä merkitsevät minulle paljon enemmän. Siellä testataan lajin parhaat.


Pelaajat: