Makwan Amirkhani sai rajua tylytystä entisiltä UFC-ottelijoilta – “Noin käydään viemässä roskat”

Makwan Amirkhani burgos ufc - pallomeri.net

Suomalainen UFC-ottelija Makwan Amirkhani koki tylyn tappion viime yönä, kun Shane Burgos nappasi tyrmäysvoiton kolmannessa erässä.

Makwan Amirkhani oli uransa kovimmassa paikassa, kun suomalaisottelija kohtasi rankingin 12. sijalla olevan Shane Burgosin Madison Square Gardenissa.

Selvänä altavastaajana otteluun lähtenyt Amirkhani sai omat mahdollisuutensa avauserässä, mutta tämän jälkeen ottelun suunta kääntyi. Varsinkin kolmas erä oli täysin yksipuolista tykitystä, kun Burgos latasi iskujaan Amirkhanin suuntaan.

Mainos alkaa:

Yhdysvaltalainen lopetti iskemisen vasta, kun tuomari oli pakotettu keskeyttämään ottelu. Näin ollen Amirkhani koki UFC-uransa toisen tappion teknisellä tyrmäyksellä.

Entiset UFC-ottelijatkin noteerasivat Burgosin vahvan esityksen Twitterissä.

– Onnea, Shane Burgos. Noin käydään viemässä roskat, Cub Swanson totesi.

– S*atana, että tuota oli vaikea katsoa, kirjoitti puolestaan Jimi Manuwa.

Myös toimittajat latasivat kovaa tekstiä kamppailusta. Varsinkin TSN:n toimittaja Aaron Bronsteter kirjoitti kamppailusta tylysti ainakin Amirkhanin näkökulmasta.

– Näin Shane Burgosin backstagella ennen matsia ja hän näytti minulle pirun sarvia. Se ei todellakaan ollut harhaanjohtava mainos. Hän herätti sisäisen pirunsa hävityn ensimmäisen erän jälkeen ja tämän jälkeen Amirkhani raahattiin h*lvetin syövereihin, Bronsteter kirjoitti.

– Homma pakettiin kolmannessa erässä. Herranjestas tuo oli väkivaltaista, sanoi puolestaan The Athleticin toimittaja Shaheen Al-Shatti.


Pelaajat: ,