Lähde: Makwan Amirkhani sai monoa UFC:stä!

Makwan Amirkhani UFC

UFC Roster Watch -tilin mukaan suomalaisottelija Makwan Amirkhani on poistettu vapaaottelupromootio UFC:n rosterista.

Twitter-tili UFC Roster Watch ilmoittaa, että Suomen ainoa UFC-ottelija Makwan Amirkhani on poistettu maailman ykköspromootion ottelijalistalta. Tämä kertoisi siitä, että turkulaiselle on näytetty UFC:n toimesta ovea.

Amirkhanin, 34, UFC-ura alkoi ryminällä vuonna 2015, kun turkulainen päihitti Andy Oglen teknisellä tyrmäyksellä vain kahdeksan sekuntia kestäneessä matsissa. Amirkhani voitti vielä kaksi seuraavaa otteluaan, mutta sen jälkeen meno muuttui takkuisemmaksi. Lopulta Amirkhanille kertyi UFC:ssä 14 ottelua, joista saldoksi kertyi 7 voittoa ja 7 tappiota. Viimeisestä kuudesta ottelustaan Amirkhani hävisi peräti viisi. Uransa karuimman tappion Amirkhani koki lokakuussa 2021, kun Lerone Murphy tyrmäsi tämän brutaalisti.

Mainos alkaa:

Edellisen kerran Amirkhani otteli maaliskuussa Lontoossa Jack Shorea vastaan. Ensimmäinen erä meni suomalaisen käsikirjoituksen mukaisesti, mutta toisessa erässä Amirkhanin kunto loppui, kuten monessa aiemmassakin matsissa. Shore lopetti ottelun toisen erän viimeisellä minuutilla takakuristuksella.

Jack Shore päihittää Makwan Amirkhanin takakuristuksella:

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pelaajat: