Video: Brasiliassa nähtiin komea vapaaottelutyrmäys – Maike Linhares mäjäytti yllätyspotkun naamaan

Maike Linhares / Pallomeri.net

Brazilian Fighting Seriesissä nähtiin huikea tyrmäys, kun Maike Linhares veti vastustajansa aivan levyksi yllättävällä potkulla päähän.

Brasilian Rio de Janeirossa oteltu Brazilian Fighting Series 1 -vapaaotteluilta piti sisällään komean lopetuksen, kun Maike Linhares voitti Fabricio Oliveiran höyhensarjan ottelussa.

Illan kolmanneksi viimeisenä kamppailuna käyty ottelu oli suunniteltu kolmieräiseksi ja ehti hieman yli puolen välin ennen kuin ratkaisu tapahtui.

Oliveira oli juuri puolustautunut onnekkaasti Linharesin hyökkäystä vastaan ja laski suojauksensa Linharesin perääntyessä. Tämä osoittautui kohtalokkaaksi, sillä Oliveira ei ollut yhtään varautunut siihen mitä tuleman piti.

Linhares nasautti aivan puskista kipakan vasemman jalan potkun suoraan Oliveiran naamatauluun ja peli oli sillä selvä. Potku osui sen verran täydellisesti, ettei Oliveiralla ollut enää mitään edellytyksiä jatkaa ottelua.

Linhares paranteli ammattilaisrekordiaan tyrmäysvoitolla ja tämä oli hänen 18 ottelun mittaisen ammattilaisuransa 15. voitto. Oliveiralle ottelu oli uran 19. ja tämä oli 7. tappio.

Maike Linhares yllättää Fabricio Oliveiran ja tyrmää hänet tylyllä potkulla päähän:

Katso myös: Video: Tyly nukutus UFC:ssä – Miles Johns kajautti vastustajaa rajulla koukulla turpaan