Hämmästyttävä toipuminen – Patrick Teixeira kesti Magomed Kurbanovin aivan hirmuisen moukarin

Patrick Teixeira

Patrick Teixeira osoitti vastaansanomattomasti, että hänen leukansa ei ole lasia, kun hän kesti Magomed Kurbanovin järisyttävän iskun.

Joskus nyrkkeilykehässä nähdään tilanteita, että lähestulkoon täydellisesti osuva ja täysin armotonkaan isku ei riitä voittoon. Tämän sai todeta “Jekaterinburgin Mayweatherina” tunnettu Magomed Kurbanov, joka otteli lauantaina kotikehässään Patrick Teixeiraa vastaan.

Kurbanov löysi heti avauserässä Teixeiran suojauksesta ammottavan aukon ja yritti kuvaannollisesti ajaa siitä rekalla läpi. Niin armoton ja luja oli isku, jonka Kurbanov pamautti Teixeiran leukaan. Niin vain Teixeira kuitenkin näytti, että hänen leukansa ei ole lasia. Hän ei menettänyt tajuntaansa, vaan otti hetken happea ja nousi ylös kyeten jatkamaan ottelua täysin normaalisti.

Teixeiran taisteluluonteesta kertoo myös se, että vaikka Kurbanov painoi herkeämättä päälle, niin tämä ensimmäisen erän tiputus jäi ottelun ainoaksi. Kurbanov toki vei ottelua ja sai lopulta palkintonsa, mutta vasta täyden kymmenen erän jälkeen, kun tuomaristo totesi hänet yksimielisesti ottelun voittajaksi.

Magomed Kurbanov jysäyttää aivan tajuttoman pommin, mutta jollain ilveellä Patrick Teixeira nousee sen jälkeen jatkamaan matsia:

Katso myös: Häikäisevä tyrmäys LFA:ssa – Allan Begosso liisi ilmojen halki ja veti vastustajansa polvipotkulla pitkäksi