Video: Magnitogorskin pelaaja yllätettiin housut kintuissa – sohi kiekon vahingossa omaan maaliin

Magnitogorskin Philippe Maillet / Pallomeri.net

KHL:ssä nähtiin koominen oma maali, kun Metallurg Magnitogorskin Philippe Maillet suti vastustajan harhasyötön vahingossa sisään.

Metallurg Magnitogorsk kairasi kotonaan voiton Avtomobilist Jekaterinburgista perjantain KHL-kierroksella, kun lopputulos kirjattiin lukemin 4-2 kotijoukkueen hyväksi.

Avauserän lopussa kotijoukkue johti 2-0, kun Avtomobilist onnistui kaventamaan onnekkaasti. Maali syntyi, kun Avtomobilistin Brooks Macek yritti sokkona antaa ovelaa syöttöä luukulle, jonne hän luuli ketjukavereiden ajavan.

Mainos alkaa

Syöttö kyllä kääntyi maalille, mutta osui Magnitogorskin Philippe Mailletin luistimeen. Maillet hämmentyi päin tulleesta kiekosta niin paljon, että tuli vahingossa sutineeksi kiekon omaan pussiin yrittäessään paikata tilannetta.

Maalin ansiosta Avtomobilist roikkui pelissä mukana aina kolmanteen erään saakka, jossa Magnitogorsk onnistui ottamaan ratkaisevan eron.

Metallurg Magnitogorskin Philippe Maillet sohii kiekon epähuomiossa omaan verkkoon:

Katso myös: Video: Tuomarifarssi SHL:ssä – Leksandin pelaaja sai jäähyn, kun hänet työnnettiin maaliin ja pää lyötiin rumasti jäähän


Joukkueet: