Video: Magnitogorskin peluri upotti ovelan häkin – veskari ei voinut mitään yhden käden rystyrankkarille

Magnitogorskin Nikolai Goldobin / Pallomeri.net

Metallurg Magnitogorskin Nikolai Goldobin onnistui maalaamaan ovelasti KHL:n preaseasonilla neppaamalla rankkarin sisään yhdellä kädellä.

Severstal Tsherepovets hävisi Metallurg Magnitogorskille KHL:n preaseason-pelissä maalein 6-3 ja ottelussa nähtiin varsin myös varsin ovela suoritus.

Tämä tapahtui toisen erän puolivälissä, kun Magnitogorskin Nikolai Goldobin asettui ampumaan rankkaria. Goldobin lähestyi Severstal-vahti Vladislav Podyapolskya, joka odotti hyvällä maltilla Goldobinin ensimmäistä liikettä.

Goldobin otti kiekon rystypuolelleen ja käsitteli mailaa yhdellä kädellä kuin kiusoitellakseen Podyapolskya. Maalivahti ei kuitenkaan lähtenyt haastamaan, mutta siitä huolimatta etu oli koko ajan Goldobinilla. Hän näet päättikin yllättää Podyapolskyn ovelasti.

Goldobin tuli aivan nokan eteen ja nostikin kiekon yhtäkkiä yhden käden rystynepillä ohi hölmistyneen Podyapolskyn. Goldobinin maalilla Severstalin 2-0-johto kaventui ja tästä alkoi Magnitogorskin nousu, joka kantoi aina voittoon asti.

Magnitogorskin Nikolai Goldobin upottaa rankkarin yhdellä kädellä:

Tsekkaa myös: IL: KHL:n Suomen tv-oikeudet ovat yhä kaupan, vaikka kausi on jo ovella – ”Hinta on kova”


Joukkueet: