Maanantain Moniveto: Reikäpallolla rahoille

Maanantain Moniveto: Reikäpallolla rahoille

Musta 8 –vihjepalsta ottaa uudenlaiset aseet käyttöön viimeaikaisen tappiokierteen oikaisemiseksi, kun vuorossa on salibandy-moniveto. Luvassa on mielenkiintoinen kahden kohteen Moniveto, josta on mahdollisuus saada ison kertoimen voitto. 

Ensimmäinen kohde on Pirkanmaalais-derby Nokian KrP:n isännöidessä Classicia Tampereelta. KrP on joukkukeista ennakolta selkeästi heikompi, mutta aivan priimalla maalivahtipelillä ja Henri Johanssonin johtaman ykkösnyrkin huippupäivällä sillä on pieniä saumoja voittoon. Maalissa ikinuori Pekka Nieminen tai vaihtoehtoisesti vuonna 1997 syntynyt Santtu Pohjonen voivat ainakin hidastaa Classicin etenemistä kohti voitonjuhlia.

Pelimielessä Classic on kuitenkin selkeästi kiehtovampi vaihtoehto. Joukkue on rakennettu todella vahvasti Eemeli Salinin ja Lassi Vänttisen loistaessa kenties kirkkaimpina tähtinä. Suomen maajoukkueen kultaluotsina kannuksensa luonut Petteri Nykky on ainakin toistaiseksi vaikuttanut oikealta mieheltä Classicin peräsimeen. Joukkue on todella nälkäinen ja huippumotivoitunut eikä paikallispelin häviäminen tunnu ennakolta oikein mitenkään perustellulta. KrP on viime kausina päästänyt paljon maaleja ja parhaat pelivalinnat tulevat runsasmaalisesta pelistä, jossa Classic vie ja KrP vikisee.

Toinen kohde on ennakolta tasaisempi TPS:n kohdatessa ERÄ:n. Isännät ovat aloittaneet kautensa vieraitaan tahmeammin, mutta tässä pelissä sillä on täydet saumat kyetä voittoon. ERÄ on toki ollut viime kausina menestyneempi nippu, mutta TPS on vahvistunut parilla paluumuuttajalla ja kotietukin saattaa auttaa isäntiä ”hunajapurkin avaamisessa”. ERÄ lähtee omissa papereissani niukkana suosikkina matkaan, mutta runsas rastitus ja molempien joukkueiden huomioiminen on tarpeellista. Kohde on ennakolta ykköskohdetta hieman vähämaalisempi.

MONIVETO 3

 

Salibandy-Moniveto | Pallomeri.net
Salibandy-Moniveto | Hinta: 12,80€

Tuoreimmat Salibandy-uutiset löydät sivuiltamme lajin omasta osiosta –> Urheilu-uutiset –> Salibandy

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut