Maanantai-iltana kaksi fantasyfutis-huippuottelua!

Processed with VSCOcam with m3 preset

Turkin Super Ligan ja Englannin Valioliigan kierroksesta on molemmista jäljellä enää yksi ottelu, mutta nämä pelit ovat sitäkin mielenkiintoisempia. Maanantai-iltaan on jätetty todelliset herkkupalat:

  • Besiktas vs Galatasaray
  • Leicester vs Chelsea

Besiktas-Galatasaray on todellinen Turkin liigan klassikko, ja yksi Istanbulin kuumista paikallismatseista. Viime kauden mestari Gala on jäänyt jo 8 pistettä Istanbulin kolmannesta jättiseurasta Fenerbahcesta, joten tappio Besiktasille romuttaisi kyllä mestaruushaaveet huolella. Besiktas nousisi puolestaan voitolla sarjakärkeen, ja eroa olisi Galaan peräti 9 pistettä. Panokset ovat siis todella kovat. Huom: FanTeam tarjoaa tähän matsiin myös €20 Freerollin, jossa voit voittaa pelikassaan täytettä ilman mitään riskiä.

Leicester-Chelsea on ehdottomasti kierroksen mielenkiintoisin ottelu, ja fantasyfutis-joukkueissa tullaan taatusti näkemään kovaa hajontaa. Jopa vedonlyönnin ammattilaisten mielipiteet eroavat ottelun lähtökohdissa todella paljon. Toisten mielestä Leicester ansaitsee suosikkiaseman, ja osa porukasta näkee juuri tämän pelin käännekohtana Jose Morinhon joukkueelle. FanTeam tarjoaa ison kasan turnauksia lähtien ilmaispelistä aina €200 sisäänostoihin.

Englannin Championshipissä poikkeuksellinen tarjonta

Mestarien Liigan ottelut vat poistuneet tiistai- ja keskiviikkoiltojen ohjelmistosta oistaiseksi, mutta huomisillan viihteen tarjoaa Englannin Championship! ‘Chämppäri’ on jäänyt monta kertaa tiistaisin Mestarien Liigan varjoon, mutta nyt se pääsee paraatipaikalle, kun muita liigoja ei pelata. Tarjoamme tästä johtuen normaalia suuremmat pelit, ja pääturnauksessa on €250 takuupotti! Voit tuttuun tapaan harjoitella ilman rahapanosta, tai pistää jopa €100 panoksen kehiin, jos siltä tuntuu.

Championship-kierros alkaa itse asiassa jo tänään, joten voit ottaa alkulämpöä Blackburn-Nottingham ottelusta. Torstai-iltana on lisäksi tarjolla mielenkiintoinen Hull-Reading matsi, joten FanTeam ei hiljene tällä viikolla yhtenäkään pelipäivänä.

Jos et ole vielä kokeillut uutta ja mahtavaa tapaa pelata fantasyfutista, niin liity mukaan tästä linkistä! FanTeam jakaa viikottain ulos tuhansia euroa palkintoja, ja turnauksia on auki lähes jokaisena päivänä! Nyt voit vihdoin muutaa futistietämyksesi rahaksi, ja saat samalla mitä parasta jännitystä otteluiden seuraamiseen. Tarjolla on lisäksi mahtava 200% ensitalletusbonus: saat bonusrahaa aina 500 euroon asti!

Kaikki FantasyFutis-pelistä löydät sivuiltamme omasta osiosta -> FantasyFutis