Uskomaton maali yliopistopelaajien tryout-matsissa – maalivahti imuroi käsittämättömästi

maalivahti

Mahdollisten yliopistopelaajien tryout-ottelussa nähtiin huikea maali, kun toisen joukkueen maalivahti imuroi todella nolosti.

Yhdysvaltain yliopistokentille tähtääville pelaajille järjestettiin Englannin Sussexissa sijaitsevassa Chichester Collegessa tryout-otteluita ja toinen ensimmäisen pelin maalivahdeista teki varmasti lähtemättömän vaikutuksen scoutteihin, mutta täysin väärästä syystä.

Kyseessä oli tilanne, joka lähti vastustajan lyhyestä avauksesta. Pallon saanut puolustaja potkaisi pitkän pallon koko kentän läpi ja hyökkääjä pääsikin tämän ansiosta jopa läpiajoon.

Näytti kuitenkin siltä, että läpiajo olisi menossa vihkoon, sillä viimeistely-yritys ei hääppöiseltä näyttänyt. Löysä maata pitkin pomppinut kuti sattuikin olemaan tällä kertaa juuri se, mitä tilanne vaati. Maalivahti näet tuli vastaan ja polvistui poimimaan palloa, mutta siitä huolimatta onnistui imuroimaan sen längistään läpi. Maalivahdille tuli luonnollisesti paniikki, kun hän harppoi pallon perään, mutta mitään ei ollut enää tehtävissä.

Maalivahti suorittaa melkoisen imuroinnin yliopisto-tryoutissaan:

Katso myös: Aivan mieletön banaanipotku Argentiinan kolmosdivarissa – Sarmienton pelaaja latasi jäätävän ulkokierteen