Hätkähdyttävä episodi Venäjällä – maalivahti hakkasi tuomareita nyrkillä ja mailalla pikkujunnujen pelissä

Maalivahti kilahtaa junnupelissä

Venäjällä pelatussa pikkujunnujen jääkiekko-ottelussa nähtiin hurja tapaus, kun maalivahti kilahti ja hakkasi tuomareita.

Ei ole tavatonta, että yksittäinen pelaaja saattaa riehua jääkiekko-ottelussa ja lentää pihalle, mutta onneksi harvinaisempaa on se, että raivon kohteena ovat tuomarit ja vieläpä niin, että heidän fyysistä koskemattomuuttaan tieten tahtoen rikotaan. Vielä harvinaisempaa on se, että näin tapahtuu 10-vuotiaiden pikkunappuloiden pelissä, mutta sellaisestakin saatiin esimerkki Venäjällä.

Jekaterinburgin liepeillä pelatussa junnuturnauksessa paikallisen urheiluakatemian joukkue oli tappiolla maalein 10-1, kun peliä oli jäljellä viitisen minuuttia. Erään maalinedustilanteen jälkeen toinen päätuomareista antoi maalivahdille palautetta hänen toimistaan, eikä nuori veskarinalku ollut vastaanottavaisella tuulella.

Mainos alkaa:

Maalivahti alkoi takoa tuomaria räpyläkädellään keskivartaloon, kunnes rauhoittui parin iskun jälkeen. Tämä luonnollisesti tarkoitti hänelle ulosajoa ja kuten arvata saattoi, ei tämäkään tuomio mennyt aivan purematta alas. Maalivahdin seuraava liike oli nimittäin käydä toisen päätuomarin kimppuun ja tällä kertaa hän löi tuomaria mailallaan selän puolelta pään seutuville. Tämän jälkeen hän jatkoi iskujen antamista vuoroin räpyläkädellä ja vuoroin mailallaan, kunnes hänet saatiin saatettua ulos kaukalosta.

Maalivahti sekoaa pikkujunnujen jääkiekko-ottelussa:

Katso myös: Tanskan pelaajan loppuhetkien kilahdus vain pahensi asioita – rikkoi pleksin ja pitkitti murskatappion tuskaa