Lehti: Man Cityn Kyle Walker jakoi ihmisille koronaohjeita – piti itse seksibileet ilotyttöjen kanssa

Kyle Walker Manchester City / Pallomeri.net

Brittilehti The Sun uutisoi, että Manchester Cityn maajoukkuepakki Kyle Walker jäi nolosti kiinni omien neuvojensa vastaisesta toiminnasta.

Brittilehti The Sun kertoo, että Manchester Cityn Kyle Walker on jäänyt nolosti kiinni koronamääräysten rikkomisesta. Erityisen kiusallisen tapauksesta tekee se, että Walker vetosi viikko sitten lauantaina painokkaasti Instagram-seuraajiinsa, että he kunnioittaisivat koronaviruksen aiheuttamaa poikkeustilaa ja viranomaisten antamia ohjeita sosiaalisesta eristäytymisestä.

– Älkää unohtako pysyä kotona, suojella terveydenhuoltoa ja pelastaa ihmishenkiä, Walker paasasi tuolloin.

The Sun kertoo, että tiistai-iltana Walker olisi juhlinut varsin railakkaasti kahden ilotytön ja ystävänsä kanssa kotonaan. Lehden haastattelema seuralaispalvelun 21-vuotias työntekijä kertoo viettäneensä useita tunteja Walkerin luona yhdessä brasilialaisen kollegansa kanssa.

Heti seuraavana päivänä Walker lisäsi vettä nolousmyllyyn antamalla haastattelun Sky Sportsille, jossa hän ohjeisti jälleen kannattajia noudattamaan viranomaisohjeita.

– Tämä on ollut rankkaa, mutta meidän on ennen kaikkea ajateltava muiden ihmisten terveyttä, Walker kertoi tunnelmiaan koronakaranteenissa. On vain purtava hammasta ja ajateltava muita eikä vain itseään, Walker sanoi.

Lauantai-iltana lähettämässään tiedotteessa Walker pyysi anteeksi prostituoitujen tapaamista koronaviruspandemian keskellä.

– Haluan pyytää anteeksi valintoja, joita olen tehnyt viime viikolla. Ymmärrän, että asemani ammattijalkapalloilijana tekee minusta roolimallin, jonka on kannettava vastuuta. Pyydän anteeksi perheeltäni, ystäviltäni, jalkapalloseuraltani, kannattajilta ja muilta ihmisiltä, että tuotin heille pettymyksen, Walker totesi.

Myös Manchester City tiedotti, että asiasta käynnistyy seuran sisäinen kurinpitomenettely.

Tsekkaa myös: Video: Ex-futarin pojat aikamatkailivat takapihalla – tehtailivat uusintaversioita klassikkomaaleista


Pelaajat:
Joukkueet: