Maajoukkuelätkä pois Yleltä – miesten maaottelut, naisten MM-kisat ja U20 MM-kisat näkyvät jatkossa muualla

Maajoukkuelätkä pois Yleltä – miesten maaottelut, naisten MM-kisat ja U20 MM-kisat näkyvät jatkossa muualla

Yleltä ei tulla näkemään maajoukkuekiekkoa enää kauden 2019-2020 jälkeen, sillä Jääkiekkoliitto ei jatkanut sopimustaan Yleisradion kanssa.

Yle on näyttänyt viime vuosina kanavillaan miesten A-maaotteluita ja EHT-turnauksia, naisten MM-kisoja sekä U20 MM-kisoja. Tämän lisäksi myös poikien ja tyttöjen MM-kisat ovat näkyneet Ylellä.

Kausi 2019-2020 jää kuitenkin viimekseksi vuodeksi, kun Yle näyttää maajoukkuelätkää, sillä kaudesta 2020-2021 eteenpäin turnaukset näkyvät muualla. Yleisradio ilmoitti asiasta torstaina.

– Yleisradiolla oli kiinnostus jatkaa yhteistyötä, mutta Jääkiekkoliitto ei halunnut jatkaa kanssamme, sanoo Yle Urheilun urheiluoikeuksista ja kumppanuuksista vastaava Robert Portman tiedotteessa.

Maajoukkuelätkän uusi osoite ei ole vielä tiedossa, joten nähtäväksi jää, miten turnaukset näkyvät jatkossa kiekkokansalle.

– Toivomme tietenkin, että Jääkiekkoliitto on jatkoa ajatellen varmistanut, että Leijonat näkyy vapaasti laajalle yleisölle myös jatkossa, Portman jatkaa Ylen sivuilla.

U20 MM-kisat 2020: Otteluohjelma, lohkot ja kisainfo

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut