Video: “Maailman vahvin futari” Adebayo Akinfenwa suuttui – tuuppaus toi ulosajon

Adebayo Akinfenwa - pallomeri.net

Maailman vahvimmaksi futariksi tituleerattu, Wycombea edustava Adebayo Akinfenwa kävi viikonloppuna kuumana Englannin League Onessa.

37-vuotiaan englantilaishyökkääjän lauantaipuhde Oxford Unitedia vastaan ei ehtinyt kestää puolta tuntiakaan ennen kuin hän lähti suihkun puolelle.

Ensin Akinfenwa sai keltaisen kortin 20. peliminuutilla. Vain viitisen minuuttia myöhemmin tunteet kuumenivat puolin ja toisin keskialueella.

Oxfordin John Mousinho yritti härdellin keskellä tönäistä Akinfenwaa. “Beast”-lempinimellä tunnettu mies ei juurikaan liikahtanut, mutta ei myöskään innostunut Mousinhon tempusta vaan nappasi tätä kaulan seudulta kiinni ja tuuppasi vaivattoman näköisesti kentän pintaan.

Tuomari palkitsi jättiläismäisen hyökkääjän toisella keltaisella kortilla, mistä seurasi myös ulosajo.

Knoppitietona mainittakoon, että FIFA 20 -pelissä Akinfenwan kokonaisarvosanaksi on isketty 65, mutta “strength”-ominaisuus miehellä on lähes tapissa: 97.

180-senttisen Akinfenwan painoksi ilmoitetaan hieman lähteestä riippuen noin 110 kilogrammaa. Myös pituus vaihtelee lähteestä riippuen muutamalla sentillä suuntaansa.

Tästä tilanteesta Adebayo Akinfenwa sai toisen keltaisensa:


Pelaajat:
Joukkueet: ,