Forbes julkisti maailman parhaiten tienaavat futarit – kärkikolmikko aivan omilla luvuillaan

Cristiano Ronaldo
Kuva: Getty Images

Talouslehti Forbes on jälleen julkaissut listauksen maailman parhaiten tienaavista jalkapalloilijoista. Listan kärkikolmikko on omilla miljoonaluvuillaan.

Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi ovat vuosikaudet käyneet kilpaa niin maailman parhaan futarin tittelistä kuin myös tulokuninkaan paikasta. Tällä kertaa ykköseksi kiilasi Ronaldo, jonka vuositienestit kohoavat 125 miljoonaan dollariin.

Messin nimi löytyy listan kakkospaikalta 110 miljoonan tienesteillä.

Mainos alkaa

Ronaldon tienestit pelaamalla ovat noin 70 miljoonaa, kun taas Messi tienaa PSG:ltä 5 miljoonaa enemmän, mutta portugalilaisen muut tulot ovat noin 20 miljoonaa dollaria Messiä suuremmat. Näihin tuloihin lasketaan esimerkiksi mainossopimukset, sosiaalisen median tulot ja muut jalkapalloon liittymättömät tienestit.

Kolmantena Forbesin listalla on Neymar 95 miljoonan dollarin tuloilla. Kärkikolmikko on selvästi muita karussa, sillä nelossijalla oleva Kylian Mbappe ansaitsee ”vain” 43 miljoonaa dollaria.

Listan viidenneltä sijalta löytyy Mohamed Salah 41 miljoonan ansioilla.

Kärkikymmenikön täydentävät Robert Lewandowski (35 milj.), Andres Iniesta (35 milj.), Paul Pogba (34 milj.), Gareth Bale (32 milj.) sekä Eden Hazard (29 milj.)