Video: Lyonin pelaaja yritti näyttävää kikkaa – tuomari käski lopettamaan ja antoi lopulta varoituksen

Lyonin Lucas Paqueta / Pallomeri.net

Ranskan Ligue 1:ssä nähtiin hämmästyttävä tapaus, kun Lyonin Lucas Paqueta sai varoituksen yritettyään näyttävää harhautusta lisäajalla.

Ranskan Ligue 1:n keskiviikon kierroksella Olympique Lyonnais pisti Troyesia turpiin maalein 3-1, mutta itse ottelua ja sen tulosta suuremmaksi puheenaiheeksi nousi ottelun lisäajan tapahtumat.

Kaikki lähti liikkeelle täysin viattoman näköisestä tilanteesta, jossa hyvällä pelipäällä ollut Lyonin Lucas Paqueta joutui ahtaaseen tilaan kulmalipun tuntumaan ja yritti astetta luovempaa ratkaisua päästäkseen ohi Troyesin puolustajasta.

Paqueta yritti vipata kantapäillään pallon puolustajan yli, mutta näyttävä kikka jäi puolitiehen ja pallo kimmahti Troyesin puolustajan kautta rajan yli.

Sitten alkoi tapahtua. Tv-kuvista näkyy, kuinka ottelun erotuomari tulee puhuttelemaan Paquetaa heti tilanteen jälkeen. Paqueta ei näytä vastaavan tuomarin puhutteluun mitenkään, mutta siitä huolimatta tuomari jatkaa ja käskee Lyonin pelaajaa olemaan antamatta rajaheittoa.

Tämän jälkeen kaikkien yllätykseksi hän päätti varoittaa Paquetaa, joka vaikutti täysin hölmistyneeltä saamastaan lapusta. Niin älyttömältä kuin se tuntuukin, niin tuomari piti Paquetan temppua epäurheilijamaisena käytöksenä ja käytännössä rankaisi Paquetaa jalkapallon pelaamisesta.

Tapaus ei ole Ranskassa aivan ainutkertainen, sillä helmikuussa 2020 PSG:n supertähti Neymar koki saman kohtalon.

Lyonin Lucas Paqueta saa ensin puhuttelun ja lopulta varoituksen yritettyään näyttävää kikkaa lisäajalla:

Katso myös: Video: Getafen pelurilta koomista ajanpeluuta – loikkasi kentän puolelle kärsimään


Joukkueet: