Video: Koominen tuplavaroitus – Swansea-peluri siirsi palloa juuri ennen vaparia, Lutonin pelaaja kenkäisi jalat alta

Lutonin Henri Lansbury / Pallomeri.net

Championshipissä nähtiin raju, mutta samalla myös varsin koominen tilanne, kun Lutonin Henri Lansbury potkaisi vastustajaa jaloille.

Luton Town ja Swansea City kohtasivat jännittävässä ja maalirikkaassa matsissa lauantain Championship-kierroksella, kun pisteet menivät jakoon maalein 3-3, kun Swansea tasoitti lisäajalla.

Jalkapalloilullisesti laadukas matsi piti sisällään myös tilanteen, joka oli paitsi erittäin raju mutta samalla myös varsin huvittava. Tämä tapahtui, kun Luton oli antamassa nopeaa vapaapotkua omalta kenttäpuoliskoltaan. Swansean Ryan Manning yritti estää nopean vaparin antamisen potkaisemalla palloa syrjemmälle.

Manningin temppu oli mauton, mutta hän sai rangaistuksensa välittömästi, sillä hän ajoitti siirtonsa erittäin huonosti. Heti, kun Manning oli palloa siirtänyt, oli Lutonin Henri Lansbury antamassa vaparia ja kun palloa ei enää tarjolla ollut, niin Lansbury jysäytti kovan potkun suoraan Manningin jalkaan.

Manning menetti tasapainonsa ja lensi tuskissaan maahan, mutta tuomari luki tilanteessa peliä erinomaisesti ja antoi sekä Lansburylle että Manningille tilanteesta varoitukset.

Lutonin Henri Lansbury potkaisee Swansean Ryan Manningilta jalat alta tämän siirrettyä palloa juuri ennen vaparia:

Katso myös: Video: Ranskan rugbyliigassa nähtiin täysin järjetön taklaus – Castresin pelaaja ajettiin suoralla punaisella ulos