Karmiva tilanne Valioliigan nousukarsinnan finaalissa – Luton-kapteeni Tom Lockyer lyyhistyi kentälle

Tom Lockyer
Kuva: Getty Images

Valioliigan nousukarsintojen finaaliottelussa nähtiin pelottava tilanne, kun Luton-kippari Tom Lockyer lyyhistyi kentälle.

Valioliigaan sensaatiomaisesti nousseen Luton Townin tarinaan kuului myös synkkiä pilviä, sillä joukkueen kapteeni Tom Lockyer on yhä sairaalassa nousufinaalin tapahtumien johdosta.

Lockyer näet lyyhistyi kentän pintaan lauantaina nousukarsintojen finaalissa Coventry Cityä vastaan. Tämä tapahtui aivan ottelun alussa. Lockyer kaatui ensin viattoman näköisesti kentän pintaan, mutta lysähti nopeasti takaisin nurmelle yrittäessään nousta. Hänet vietiin pitkän ensiavun jälkeen sairaalaan. Onneksi kaikki vaikuttaisi olevan kunnossa, vaikka tilanne olikin hyvin pelottava.

– Hän on ok, mutta yhä sairaalassa tällä hetkellä. Hänelle tehdään paljon testejä ja tarkastuksia. Olemme kaikki olleet häneen yhteydessä ja puhuneet hänelle päivittäin. Kun hän laittoi minulle tekstiviestin eilen illalla, hän odotti pääsevänsä pois tänään, mutta ei ole varmaa, tapahtuuko näin varmasti, Lutonin valmentaja Rob Edwards kertoi BBC:lle.

Luton-kapteeni Tom Lockyer lyyhistyi kentälle kesken Valioliigan nousukarsintojen finaaliottelun:

Katso myös: Trillerimäinen loppuratkaisu “200 miljoonan” ottelulle – Luton nousi rankkarikisan myötä Valioliigaan


Joukkueet: