Luleån U16-junnu tuuletti voittoa turhan lennokkaasti – rysähti koomisesti ulos kaukalosta

Odd Lindgren Luleå U16

Luleån U16-joukkueen pelaajalle Odd Lindgrenille kävi hassusti, kun hän murskavoittoa juhliessaan lensi ulos kaukalosta.

Luleån U16-joukkue juhli taannoin kotikaukalossa todellista murskavoittoa, kun vieraana poikennut Sundsvall lähti kotimatkalle niskassaan tyly 10-0 -tappio.

Kotijoukkue lähti ottamaan yleisöään voiton päälle ja nelosketjun hyökkääjä Odd Lindgren päätti ilmeisesti hetken mielijohteesta viedä tuuletuksensa hieman normaalia pitemmälle.

Lindgren ei tosin vielä päätöstä tehdessään tiennyt kuinka paljon pitemmälle tuuletus lähtisikään vielä aiotusta. Lindgren luisteli vauhdilla laitaa kohti tarkoituksenaan hyppytaklata pleksiä, mutta tällä kertaa sattuikin jotain odottamatonta.

Lindgren rysäytti kyllä taklauksensa, mutta pleksi pettikin alta ja Lindgren lensi koomisesti ulos kaukalosta. Joukkuetoverit säntäsivät heti katsomaan kuinka Lindgrenin kävi, mutta tämä ei ollut moksiskaan tapahtumien saamasta käänteestä. Lindgren tuntui ennemminkin saavan tapauksesta vain lisävirtaa tuuletukseensa.

Luleån U16-joukkueen Odd Lindgrenin voittotuuletus karkaa hieman lapasesta:

Katso myös: Huikea temppu – HV-71:n Kiira Yrjänen kiskaisi ilmaveivin SDHL:n playoffeissa


Joukkueet: