Video: Uskomaton tuomarimoka – Lukko ehti pelata yli 10 sekuntia kuudella kenttäpelaajalla eikä jäänyt kiinni

Lukko väärä vaihto Liiga / Pallomeri.net

Tiistain Liiga-kierroksella nähtiin harvinainen tapaus, sillä Lukko pelasi yli 10 sekunnin pätkän väärä vaihto päällä eikä saanut jäähyä.

Jos yksi asia jääkiekossa on varmaa, niin se, että vaihtovirhe tulee huomata melkoisen nopeasti, jos siitä aikoo selvitä, sillä tuomarit ovat yleensä välittömästi haukkana paikalla puhaltamassa peliä poikki.

Joskus harvoin, hyvin harvoin, nähdään poikkeuksia, mutta yhtä sellaista päästiin todistaan tiistaina Ilves-Lukko -ottelun kolmannessa erässä, kun Lukon vaihto meni aivan pieleen, mutta ehti pelata kuudella pelaajalla yli 10 sekunnin siivun, eikä yksikään raitapaidosita noteerannut tätä.

Lukon varsinaista vaihtoa ei näkynyt tv-lähtetyksen kuvissa, joten tarkkaa kestoa on vaikea määrittää, mutta kaikkiaan väärä vaihto oli päällä noin 10-15 sekunnin ajan, kunnes Sebastian Repo huomasi asian ja säntäsi äkkiä vaihtopenkille.

Mainos alkaa

Tilanne ei ehtinyt vaikuttamaan peliin mitenkään, mutta on hyvin poikkeuksellista, että näin räikeä tilanne livahtaa läpi tuomariston sormien tällä tavalla.

Lukko otti Tampereelta vierasvoiton maalein 1-4 ja vankisti ennestään vahvaa asemaansa sarjan kärjessä.

Lukko pelaa yli 10 sekuntia kuudella pelaajalla, eikä yksikään tuomari huomaa sitä:

Katso myös: Kuva: Pakettifirma sekoili huolella – Zdeno Charan mailat päätyivät 200 mailin päässä asuvan miehen ovelle


Joukkueet: