Lukko–TPS-KISA: Veikkaa avausmaalin syntyaika & voita 50€ pelirahaa!

Liiga-kausi polkaistaan käyntiin, ja heti ensimmäisenä otteluna pääsemme nautiskelemaan viime kevään finaaliuusinnan Lukko-TPS. Sen kunniaksi laitetaan pystyyn perinteinen avausmaalikisa!

Tsekkaa: Nappaa 10 euron riskitön veto jääkiekkoon!

Näin osallistut meidän avausmaalikisaamme:

1. Veikkaa alla olevaa lomaketta käyttäen Lukko–TPS-ottelun avausmaalin syntyaika. Veikkausaika päättyy torstaina 9.9. klo 18:30.

Mainos alkaa

Esimerkkiveikkaus: 14:26, tai vaikkapa 29:43.

2. Voittaja on se, joka veikkaa oikein, tai lähimmäksi. Jos yhtä lähelle osuneita – tai täysin oikeita – veikkauksia on useampia, voittaja arvotaan heidän kesken. Mikäli ottelu päättyy varsinaisen peliajan jälkeen 0-0, palkinto arvotaan kaikkien osallistujien kesken.

3. Kilpailun voittaja kuittaa itselleen 50 euroa pelirahaa Coolbetille.

4. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

5. Pallomeri.net pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaisille nähdään tarvetta.

6. Muista jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun voiton osuessa yhteyden.

7HUOM! Osallistumisen ehtona on, että olet asettanut Coolbetilla tällä viikolla (6.9. –>) minkä tahansa vedon, millä tahansa panoksella – kuitenkin ennen kuin Lukko–TPS alkaa.

Jos et vielä omista Coolbetin pelitiliä, sen saat nopeasti auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta. Muista myös, että uutena asiakkaana saat 10 euron talletuksella peräti 50 euroa betsirahaa.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Jätä veikkauksesi tähän:

Osallistumalla kisaan annat Pallomeri.netille oikeuden ottaa sinuun sähköpostitse yhteyttä voiton osuessa kohdalle. Emme käytä sähköpostiosoitteita minkäänlaisiin markkinointitarkoituksiin, eikä niitä koskaan luovuteta kolmansille osapuolille. Osallistumalla kilpailuun annat Pallomeri.netille myös oikeuden tarkistaa peliehdon täyttymisen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.