Liiga-vihjeet: Lukko – TPS | La 8.5. klo 17:00

CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Lukko ja TPS kohtaavat lauantaina toisen finaalin merkeissä. Perjantaina pelattu avausfinaali tarjoili melkoisen yllättävän lopputuloksen.

Liiga-vihjeet: Lukko – TPS

TPS teki ensimmäisessä koitoksessa ryöstömäisen tempun 1-4-tuloksen merkeissä. Hieman erikoista olikin kuulla, että lauantain matsiin tolppien väliin luistelee hienosti pelanneen Karri Rämön sijasta venäläisvahti Andrei Karejev, joka on mitä ilmeisimmin toipunut loukkaantumisestaan.

Lukko on varmasti melkoisessa paineessa, sillä se lähti sarjaan selkeänä ennakkosuosikkina – ja on sitä toki yhä. TPS:n nuoret pojat näyttivät kuitenkin avausmatsissa jo hienoa taisteluasennetta, joka tuskin on vajaassa vuorokaudessa kadonnut mihinkään.

Ottamatta kantaa 2. finaalin voittajaan, lapulle valikoidaan kelpo kertoimen tarjoava TPS:n yli 1,5 maalia.

Tsekkaa myös: Nappaa 10 euron riskitön veto jääkiekon vedonlyöntiin

Tarjolla lisäksi loistava buusti: Talleta 10€, saat 50€ pelirahaa

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!