Lukko – Mannheim 28.8.2021 – tässä live stream matsiin!

Lukko - Cardiff Lausanne Mannheim CHL live stream

Rauman Lukko jatkaa CHL:n kotipelejään lauantaina, kun sen vieraaksi saapuu saksalainen Mannheim. Tässä maksuton live stream otteluun!

Lukko – Mannheim: Live stream CHL

Lukon pelit Champions Hockey Leaguessa jatkuvat lauantaina, kun se saa vastaansa Saksan DEL-liigan kestomenestyjän Mannheimin. Koko otteluohjelman ja matsien tulokset löydät CHL:n sivuilta.

Lukolla on marssittaa jälleen jäälle kilpailukykyinen joukkue, kuten Liigan hallitsevalta mestarilta sopiikin odottaa.

Mannheimilla puolestaan viime kausi päättyi välieriin, kun Wolfsburg oli lyhennetyssä ottelusarjassa parempi voitoin 2-1. Mannheimilta löytyy kuitenkin viimeisten kausien ajalta mestaruuksiakin, joista viimeisin tuli keväällä 2019. Voidaankin sanoa, että joukkue on Münchenin ohella oikeastaan ainoita ryhmiä, jotka ovat tosissaan pystyneet haastamaan Eisbären Berlinin valta-asemaa.

Lukko ja Mannheim eivät ole aiemmin kohdanneet toisiaan, mutta se on varmaa, että tulevasta ottelusta odotettavissa tiukka, sillä niin laadukkaasta jengistä on saksalaisvieraidenkin kohdalla kyse.

Ottelu on ohjelmassa lauantaina 28. elokuuta kello 19:00 alkaen.

Kaikki CHL-ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko mittava live stream -kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!