Lukko – Lausanne 26.8.2021 – tässä CHL live stream!

Lukko - Cardiff Lausanne Mannheim CHL live stream

Lukko – Lausanne kuuluu CHL:n, eli Champions Hockey Leaguen, avauspäivän ohjelmaan torstaina. Tässä maksuton live stream otteluun!

Lukko – Lausanne: Live stream CHL

Champions Hockey League tekee paluun taas yhden välikauden jälkeen, ja heti avauspäivänä tulessa Liiga-joukkueista on raumalaisjoukkueen lisäksi myös HIFK. Koko otteluohjelman löydät CHL:n sivuilta.

Lukon harjoituskauden viimeinen ottelu nähtiin viime viikonloppuna, kun joukkue kohtasi Ässät. Tuon Satakunnan derbyn vei nimiinsä patapaidat voittolaukausten jälkeen lukemin 5-4. Tätä ennen raumalaiset olivat napsineet 4-2-voitot niin Sportista kuin TPS:stäkin.

Mainos alkaa

Perinteinen Pitsiturnaus voitanee sekin laskea plusmerkkiseksi, sillä joukkue selvisi aina finaaliin saakka. Liigan hallitsevan mestarin peli tuntuukin olevan kohtuu hyvin uomissaan uuden kauden alla. Lausannen harjoituskausi puolestaan sujui kolmen voiton ja kolmen tappion siivittämänä.

Lukko ja Lausanne eivät ole aiemmin kohdanneet toisiaan, joten historiasta ei voida sen suurempia johtopäätöksiä tehdä. Vierasjoukkue on kuitenkin äärettömän laadukas nippu, jonka kanssa saa varmasti olla tarkkana.

Ottelu on ohjelmassa torstaina 26. elokuuta kello 18:30 alkaen.

Kaikki CHL-matsit näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko mittava live stream -kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!