TPS:n maalintekotuska sai jatkoa – Lukko voiton päässä mestaruudesta

Lukko TPS Robin Press Karri Rämö - pallomeri.net

TPS ja Lukko kohtasivat maanantai-iltapäivänä Liigan kolmannessa finaalissa. Lukko nappasi ottelusta voiton ja laittoi sarjan katkolle.

Ottelun avausmaali nähtiin avauserässä, kun Lukolle tuomittiin rangaistuslaukaus, jota tuli vetämään ensi kaudeksi KHL:ään Severstal Tsherepovetsin riveihin siirtyvä Robin Press. Ruotsalaispakki suoritti komeat veivit ja siirsi kiekon ohi Karri Rämön.

Lisämaaleille oli paikkoja puolin ja toisin, mutta 0-1-numeroissa edettiin viimeisille minuuteille saakka. TPS otti Rämön pois tolppien välistä, mutta turkulaisten toimesta ei ehtinyt syntymään mitään vaarallista ennen kuin Sebastian Repo laittoi kiekon tyhjiin.

Mainos alkaa

TPS otti vielä toistamiseen, mutta lopputulema oli täysin sama. Tällä kertaa kiekon tyhjään nuottaan painoi Pavol Skalicky.

Aarne Intonen osui vielä lohtumaalin kera 9 sekuntia ennen päätössummeria, joten loppulukemat kirjattiin Lukolle 1-3. Niin sanottujen ”merkityksellisten” osumien kanssa TPS:llä on vaikeaa, sillä edellinen maali ennen Intosen kihautusta kirjattiin avausfinaalissa.

Kolmannen finaalin tarkemmat tilastot näet Liigan sivuilta.

Sarjan mahdollisesti ratkaiseva neljäs finaali pelataan tiistaina Turussa. Lukko johtaa voitoin 2-1.


Joukkueet: ,