Video: Lukko juhli voittoa Carolinan malliin – Roni Sevänen keilasi lähes täyskaadon

Video: Lukko juhli voittoa Carolinan malliin – Roni Sevänen keilasi lähes täyskaadon

Lukko venytti voittoputkeaan ja juhli kuudetta perättäistä voittoa koko joukkueen voimin hassutellen. Roni Sevänen keilasi  ja muu joukkue toimi keiloina.

Lukon kuudes perättäinen voitto irtosi lopulta erinomaisen avauserän ansiosta. Raumalaiset riepottelivat SaiPaa ensimmäisen 20-minuuttisen aikana maalein 4-0. Vaikka Lukon jalka nousi hieman kaasulta ja ottelu päättyi 6-3, niin SaiPa ei lopulta päässyt peliin kunnolla kiinni missään vaiheessa.

Lukon pelaajat juhlivat voittoa samanhenkisesti kuin NHL-joukkue Carolina Hurricanes, eli koko joukkueen voimin hassutellen. Loppulukemat tyhjiin iskenyt Roni Sevänen jäi keskialueelle ja käytti kypäräänsä keilapallona, kun muu joukkue vetäytyi toisen maalin eteen keiloiksi.

Sevänen teki kypärällään melko perusteellista työtä, mutta täyskaatoa hänelle ei herunut. Seväsen kierre ei ilmeisesti tavoittanut uloimpana keilana seissyttä Eero Eloa, sillä hän jäi ainoana pystyyn.

Voitollaan Lukko nousi sarjassa kolmanneksi.

Lukko juhlii kuudetta perättäistä voittoa:

Tsekkaa myös: Eurosport: Toinen suomalaiskiekkoilijan kimppuun hyökkänneistä oli jalkapallopomo – jopa 12 vuoden vankeus uhkaa

Jaa tämä:

Joukkueet:

Aiheeseen liittyvät julkaisut