Lukko – Bolzano 24.11. | Tässä live stream otteluun!

Lukko Bolzano live stream CHL

Lukko ja Bolzano kohtaavat keskiviikkona jännittävässä CHL:n ensimmäisen pudotuspelikierroksen toisessa osaottelussa. Tästä löytyy live stream matsiin!

Lukko – Bolzano live stream CHL

Ensimmäinen osa joukkueiden välillä pelattiin viime viikolla. Lukko vei vieraskamppailun nimiinsä kahden maalin erolla lukemin 3-1, joten raumalaiset pääsevät toiseen osaan varsin hyvistä asetelmista.

Lukolla oli viikonloppuna kahden Liiga-ottelun puhde: ensin joukkue hävisi KalPalle niukasti 1-0, mutta lauantaina se kaatoi Kärpät Oulussa lukemin 5-2. Tämä voitto tuokin varmasti rutkasti itseluottamusta myös keskiviikkoa silmällä pitäen.

Bolzanolla oli niin ikään kaksi sarjapeliä (Itävallan liiga) viikonloppuna. Ensimmäisestä ottelusta oli tuloksena ruma 6-2-tappio Valpusterialle, mutta sunnuntaina Black Wings Linz kaatui numeroin 3-1.

Lukon ja Bolzanon välinen matsi pääsee vauhtiin keskiviikkona 24. marraskuuta kello 19:00.

Kaikki CHL-ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa NordicBetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko mittava live stream -kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista NordicBetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAMIN PARIIN!