Todella härski huijaus lukiokoripallossa – 22-vuotias valmentaja tekeytyi 13-vuotiaaksi pelaajaksi

churchland 22v apuvalmentaja

Yhdysvaltojen lukiokoripallossa on paljastunut poikkeuksellisen härski huijaus, kun 22-vuotias valmentaja tekeytyi 13-vuotiaaksi pelaajaksi.

Yhdysvaltojen lukioiden koripallosarjassa on paljastunut uskomattoman räikeä huijaustapaus, kun Churchlandin lukiojoukkueen valmentajat jäivät kiinni rysän päältä.

Kaikki lähti liikkeelle siitä, kun Churchlandin koulua edustava 13-vuotias tyttö ei osallistunut koulun joukkueen otteluun oltuaan pelimatkalla seurajoukkueensa kanssa. Pelaaja oli kuitenkin merkitty kokoonpanoon.

Myöhemmin kävi ilmi, että Churchlandin 22-vuotias apuvalmentaja oli tekeytynyt 13-vuotiaaksi pelaajaksi ja pelannut tämän nimellä. Muut ottelussa pelanneet pelaajat olivat 14-15-vuotiaita.

Paikallisen uutiskanavan julkaiseman videon perusteella teinien seassa pelanneen aikuisen esitys oli vähemmän yllättäen varsin dominoiva. Uutiskanavan mukaan sekä ottelussa pelannut valmentaja että joukkueen päävalmentaja saivat potkut huijauksen paljastuttua.

Uutiskanava tavoitti 13-vuotiaan tytön isän, jonka henkilöllisyyttä huijauksessa oli härskisti käytetty.

– Valmentajat saarnaavat lapsille rehellisyydestä ja sen tyyppisistä asioista, joten olin shokissa. Haluaisin anteeksipyynnön, mutta emme ole sitä saaneet. Koulun urheilujohtaja kertoi, mitä tulee tapahtumaan, mutta hän ei pyytänyt meiltä anteeksi, tytön isä kommentoi.

Uutiskanava kertoi pelaajan isän sanoneen, ettei hänen tyttärensä enää osallistu Churchlandin koulun toimintaan ja etsii hänelle uutta koulua ensi vuodeksi. Myös muiden vanhempien kerrotaan päättäneen, että lasten pelit koulussa päättyivät tämän kauden osalta kesken huijauksen vuoksi.

Lukiokoripallossa paljastui uskomaton huijaustapaus, kun 22-vuotias valmentaja tekeytyi 13-vuotiaaksi pelaajaksi:

Katso myös: NCAA-matsissa täysin absurdi tilanne – ruokalähetti pyöri kentän puolella pussukkansa kera