Video: Nashvillen Luke Kunin pelasi värikkään 3. erän – maali, ruma taklaus ja erikoinen loukkaantuminen

Luke Kunin Nashville Predators / Pallomeri.net

Nashville Predatorsin Luke Kunin teki eräänlaisen hattutempun oltuaan Detroit ottelun 3. erässä kolme kertaa tapahtumien keskipisteessä.

Kiekkokaukalossa tunnetusti sattuu ja tapahtuu kaikenlaista, mutta Detroit Red Wingsin ja Nashville Predatorsin välisen ottelun kolmannessa erässä onnistui Nashvillen Luke Kunin olemaan poikkeuksellisen monipuolisesti tapahtumien keskipisteessä.

Erän alussa Kunin tasoitti pelin, kun Detroit tumpeloi karkeasti vaihtaessaan. Detroitin pelaajat lukivat tilanteen täysin väärin ja olivat matkalla pois kentältä aivan väärällä hetkellä ja näin Kunin pääsi läpi sekä tinttaamaan kiekon komeasti yläpeltiin.

Hieman erän puolivälin jälkeen Kunin sortui rumaan temppuun, kun hän jahtasi Detroitin Michael Rasmussenia tämän kuljettaessa kiekkoa kohti Nashvillen aluetta. Kunin meni taklaamaan ja ajoi Rasmussenin pää edellä pleksin taitoskohtaan, josta Rasmussen sai erittäin pahannäköisen iskun. Kuninille ei tuomittu tilanteesta rangaistusta.

Sen sijaan karma rokotti takaisin erän lopulla, kun Kunin sai joukkuetoveri Matt Benningin laukauksen suoraan korvaansa. Korva näytti menevän remonttikuntoon ja Kunin menikin suoraan koppiin eikä enää palannut peliin.

Nashville kairasi pelistä vierasvoiton rankkarikisan jälkeen maalein 3-2.

Detroit tekee karmivan vaihtovirheen ja Luke Kunin niittaa kiekon tylyn tyylikkäästi katiskaan:

Kunin ajaa Detroitin Michael Rasmussenin pään rumasti pleksiin:

Kuninin peli päättyy, kun joukkuetoveri Matt Benning laukoo häntä karusti korvaan:

Katso myös: Video: Brad Marchand rottaili taas – ajoi vastustajan päin maalia ja kaatoi toisen jalkapyyhkäisyllä


Joukkueet: