Lukas Podolski poltti päreensä ja lensi pelistä pihalle hyväntekeväisyysturnauksessa, jota hän oli järjestämässä

Lukas Podolski

Entinen Saksan maajoukkuepeluri Lukas Podolski lensi ulos pelistä hyväntekeväisyysturnauksessa, jota hän oli itse järjestämässä.

Nykyisin Gornik Zabrzea edustava entinen Saksan maajoukkuehyökkääjä Lukas Podolski nousi huvittavalla tavalla esiin sisäjalkapallon Schauinsland Reisen Cupissa. Kyseessä on kuuden joukkueen kesken käytävä hyväntekeväisyysturnaus, jota Podolski on ollut mukana järjestämässä.

Podolskin “suuri hetki” nähtiin turnauksen välieräottelussa Gornikin ja Rot-Weiss Essenin välillä. Pelin ollessa 2-2 Podolski kaatoi läpiajossa olleen Essenin pelaajan. Ennen kuin erotuomari ehti tilanteesta antaa tuomiota, oli Podolski ehtinyt jo hänen iholleen protestoimaan tilannetta.

Vaikka kyseessä olikin hyväntekeväisyyspeli, niin Podolski kävi kovilla kierroksilla ja mussutti itselleen lopulta ulosajon. Podolski kävi sen verran kuumana, että hän heitti vielä myöhemmin vettä tuomaria päin ja mesosi tälle lisää pelin päätyttyä. Mediatietojen mukaan Podolski pyysi tuomarilta myöhemmin käytöstään anteeksi.

Essen voitti ottelun ja paineli finaaliin voittaen lopulta koko turnauksen, joka täytti tarkoituksensa, sillä turnauksella kerättiin peräti 2 miljoonan euron hyväntekeväisyyspotti.

Lukas Podolski mesosi itselleen punaisen kortin järjestämänsä hyväntekeväisyysturnauksen välierässä:

Katso myös: Atletico Madrid-Barcelona -ottelussa nähtiin loppuhetkien käsirysy – molemmille pelaajille punaiset kortit