Lukas Hradeckylta upean sydämellinen ele perheenisälle Twitterissä – ”Jätä loput mun huoleks”

Lukas Hradeckylta upean sydämellinen ele perheenisälle Twitterissä – ”Jätä loput mun huoleks”

Lukas Hradeckylta nähtiin suorastaan ihana ele Twitterissä, kun Huuhkajien maalivahti päätti yllättää perheenisän, joka on tulossa kesäkuussa katsomaan Suomen A-maajoukkueen peliä.

Suomalainen perheenisä jakoi Twitterissä päivityksen, jossa mies kertoi tulevansa kesäkuussa katsomaan Suomi-Bosnia ja Hertsegovina -ottelua.

– Pojan futisjoukkueesta monet näemmä käyvät Espanjassa 10-vuotisjuhliaan viettämässä. Oishan sekin kiva, mutta mun budjetilla poika pääsee katsomaan ekaa kertaa maaottelua, kun Huuhkajat toivottavasti Lukas Hradeckyn ja kumppanien toimesta niistää Bosnialta pisteet, julkaisu kuului.

Huuhkajien tähtipelaajiin kuuluva Lukas Hradecky huomasi päivityksen ja vastasi siihen todella unohtumattomalla viestillä.

– Se me tehdään. Kaikki yhdessä. Ja voin varmuudella sanoa, että Espanjasta ei löydy lahjaksi pojalle huuhkajien paitaa jätkien nimmareilla. Kuka on pojan lempparipelaaja huuhkajista? Jätä loput mun huoleks ni saadaan oikeet varusteet kaikille peliin, Hradecky vastasi.

Nuorelle juniorille onkin edessä melkoinen yllätys kesäkuussa, kun Suomi kohtaa Bosnia ja Hertsegovinan. Samalla täytyy ihailla sitä, miten Hradecky kerta toisensa jälkeen huomioi jokaisen suomalaisen futisfanin.

Lukas Hradeckylta nähtiin Twitterissä upea ele

Jaa tämä:

Joukkueet:
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut