Video: Lukas Hradecky pelasti Leverkusenille pisteen – maaginen venytys ottelun viime sekunnilla

Lukas Hradecky Bayer Leverkusen / Pallomeri.net

Leverkusen on Bundesliigassa jälleen pistettä rikkaampi ja voi kiittää siitä maalivahtiaan. Lukas Hradecky pelasti joukkueensa viime hetken venytyksellään.

Bundesliigan sunnuntain kierroksen huippukamppailussa kohtasivat Schalke ja Bayer Leverkusen. Ottelu päättyi pistejakoon lukemin 1-1, mutta Schalken voitto kävi ottelun viime sekunneilla hyvin lähellä, mutta maalivahti Lukas Hradecky oli Leverkusenin pelastava enkeli.

Erotuomari antoi ottelun lopussa peräti kuusi minuuttia lisäaikaa ja kun sekin oli ylitetty sai Schalke viimeisen mahdollisuutensta. Pallo pelattin rangaistusalueelle, jossa Schalken itävaltalaishyökkääjä Michael Gregoritsch nousi korkeimmalle ja puski pallon kohti takakulmaa.

Leverkusenin onneksi Hradecky oli hereillä ja pelasti joukkueelleen pisteen venyttämällä upean torjunnan alakulmasta. Gregoritsch ei ollut uskoa tapahtunutta ja hänen tuskaansa lisäsi se, että erotuomari puhalsi pilliinsä päättäen ottelun.

Piste oli tärkeä, sillä tasapelin myötä Leverkusen on neljännellä sijalla Bundesliigassa, joka on viimeinen paikkaan Mestarien liigan lohkovaiheessa oikeuttava sija.

Lukas Hradecky ottaa upean torjunnan ottelun loppuhetkillä:

Katso myös: Video: Augsburg-hyökkääjältä loistava epäonnistuminen – näyttävä maali syntyi aivan vahingossa


Pelaajat:
Joukkueet: