Real Madridin Luka Jovic osoitti täydellistä piittamattomuutta – ääliömäinen temppu voi viedä vankilaan

Luka Jovic Real Madrid / Pallomeri.net

Real Madridin hyökkääjä Luka Jovic on joutunut myrskyn silmään, kun hän uhmasi matkustuskieltoa. Jovicia voi odottaa jopa vankilatuomio.

Real Madridia edustava serbihyökkääjä Luka Jovic on hommannut itsensä melkoiseen liemeen. Jovic matkusti salaa kotimaahansa osallistuakseen tyttöystävänsä syntymäpäiväjuhliin.

Tempauksellaan Jovic uhmasi Serbian valtiota, joka oli kieltänyt kansalaisiaan palaamasta maahan alueilta, joissa koronaviruspandemia on iskenyt pahiten. Espanja kuuluu tällaisiin maihin. Maassa on toistaiseksi kuollut tautiin jo lähes 800 ihmistä.

Mainos alkaa:

Jovic lensi kuitenkin yksityiskoneella Serbiaan viranomaisten kielloista huolimatta. Jovicin täydellinen välinpitämättömyys saattaa tulla hänelle hyvin kalliiksi. Serbiassa on vastaavissa tilanteissa annettu minimissään sakkorangaistuksia, mutta maksimissaan jopa kolmen vuoden ehdottomia vankeustuomioita.

Serbialaisen Telegraf-lehden mukaan Jovicia voi odottaa vielä kovempikin rangaistus, jos hänellä todetaan koronavirus ja jos hän on ehtinyt tartuttaa virusta muihin ihmisiin.

Lehden tietojen mukaan Jovic olisi antanut Espanjassa negatiivisen tuloksen koronavirustestissä. Lisäksi brittilehti Daily Mail kertoo, että Real Madrid olisi antanut Jovicille luvan lähteä kotimaahansa. Nähtäväksi jää katsovatko Serbian viranomaiset Jovicin toimia läpi sormien näiden seikkojen myötä.

Lue myös: Sveitsin pääsarjaseurassa kuohuu: Palkanalennus ei kelvannut – 9 pelaajaa sai potkut


Pelaajat:
Joukkueet: