Hävyttömän nerokas suoritus viimeisillä sekunneilla – Luka Doncic missasi vapaaheiton tahallaan ja upotti kakkosen sisään

Luka Doncic vapaaheitto - Pallomeri.net

Luka Doncic oli täysin pitelemätön, kun hänen edustamansa Dallas Mavericks isännöi tiistain NBA-kierroksella New York Knicksiä.

Dallas voitti ottelun jatkoajan jälkeen lukemin 126-121, ja varsinkin tapa, jolla lukemat tasoittuivat aivan varsinaisen peliajan lopussa, oli suorastaan nerokkaan suorituksen siivittämä.

Kun pelikellossa oli jäljellä vain neljä sekuntia, Dallas sekä Doncic olivat melkoisessa pattitilanteessa, sillä slovenialaistähti seisoi vapaaheittoviivalla. Vapareita oli vain yksi kappale, joten tasoihin nouseminen ei siis ollut mahdollista, sillä Dallas oli kaksi pistettä tappiolla.

Doncic päättikin yrittää ovelaa, mutta riskialtista kikkaa: Hän heitti pallon varsin kovaa rautaan, jotta se kimpoaisi pitkälle takaisin. Kuin ihmeen kaupalla pallo päätyikin takaisin Doncicin hyppysiin, ja kun pelikellossa oli jäljellä vain sekunti, hän upotti kahden pisteen heiton sisään tasoittaen lukemat 115-115:een.

Doncic tehtaili ottelussa mykistävät lukemat: 60 pistettä, 21 levypalloa ja 10 syöttöä. Hänestä tuli samalla NBA-historian ensimmäinen pelaaja, joka on onnistunut samassa ottelussa noilla kymmenluvuilla alkaviin pisteiden, levypallojen ja syöttöjen yhdistelmään.

Luka Doncic venytti ottelun jatkoajalle nerokkaalla suorituksella:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Bally Sportsin Twitterissä.


Pelaajat:
Joukkueet: ,