Luka Doncic käsittämättömässä vireessä! – Takoi hurjan NBA-ennätyksen NY Knicksiä vastaan

Luka Doncic
Kuva: Getty Images

Dallas Mavericksin supertähti oli mielettömässä vireessä tiistain NBA-kierroksella, kun Dallas kohtasi New York Knicksin.

Doncic hurjasteli peräti 60 pistettä, 21 levypalloa sekä 10 syöttöä. Hänestä tuli NBA-historian ensimmäinen pelaaja, joka on saman ottelun aikana onnistunut tehtailemaan 60 pistettä, yli 20 levypalloa, sekä myös pääsemään kaksinumeroisille lukemille syöttötilastossakin.

Ottelussa pelattiin pitkän kaavan kautta, sillä Dallas vei voiton lopulta vasta jatkoajan jälkeen lukemin 126-121. Doncic urakoi illan aikana kentällä hurjat 47 minuuttia.

Mainos alkaa:

-Olen h*lvetin väsynyt, Doncic naurahti ottelun jälkeisessä kenttähaastattelussa.

Yksi Doncicin illan komeimmista suorituksista nähtiin aivan varsinaisen peliajan lopussa, kun Dallas tarvitsi kaksi pistettä venyttääkseen pelin jatkoajalle. Ongelmana tässä oli se, että pelikellossa oli jäljellä vaivaiset neljä sekuntia ja Doncic seisoi vapaaheittoviivalla yhden heiton kera. Hän kuitenkin missasi heiton tahallaan ja kuin ihmeen kaupalla pallo tuli takaisin Doncicin hyppysiin, minkä jälkeen hän upotti kakkosen sisään ja venytti matsin jatkoajalle.

Luka Doncic oli täysin pitelemätön:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen myös NBA:n Twitterissä.


Pelaajat:
Joukkueet: