Lugano – Tappara 29.8.2021 – tässä live stream otteluun!

lugano eisbären berlin skellfeteå tappara skellefteå live stream chl

Tappara jatkaa vieraspelejään sunnuntaina, kun se matkaa Sveitsiin. Tässä maksuton live stream Lugano-matsiin!

Lugano – Tappara: Live stream CHL

Tampereen Tapparan pelit Champions Hockey Leaguessa jatkuvat sunnuntai-iltana, kun se matkustaa Luganon vieraaksi Sveitsiin. Koko otteluohjelman ja matsien lopputulokset löydät CHL:n virallisilta sivuilta.

Tamperelaisjoukkueen iskukyky tulevaa sesonkia silmällä pitäen on melkoinen kysymysmerkki, mutta jo ensimmäiset europelit näyttänevät varsin hyvin sen suunnan, mihin ollaan menossa. Toki HIFK:n kaataminen viimeisessä harjoitusottelussa on jo hyvä signaali.

Mainos alkaa

Luganon viime kausi Sveitsin NLA:ssa sujui runkosarjan osalta hienosti, sillä joukku sijoittui toiseksi mestaruuteen asti yltäneen Zugin perässä. Pudotuspeleissä homma sitten lyssähtikin totaalisesti, sillä tuloksena oli puolivälieräsarjan tappio Rapperswilille voitoin 1-4.

Lugano ja Tappara ovat kohdanneet viimeksi syksyllä 2016 samoissa merkeissä, ja tuolloin kumpikin joukkue voitti kertaalleen – molemmat vieraissa numeroin 1-3.

Ottelu on ohjelmassa sunnuntaina 29. elokuuta kello 20:45 alkaen.

Kaikki CHL-ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko mittava live stream -kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!