Video: Portsmouth-pakki veti rujot sakset – Arsenalin Lucas Torreira vietiin kentältä paareilla

James Bolton Portsmouth & Lucas Torreira Arsenal / Pallomeri.net

Portsmouth ja Arsenal kohtasivat FA Cupissa ja Arsenalin Lucas Torreira joutui jättämään kentän todella rajun taklauksen seurauksena.

League Onessa pelaava Portsmouth pääsi isännöimään Arsenalia FA Cupin viidennen kierroksen ottelussa. Portsmouth ei ottelussa maineikkaampia vieraitaan nöyristellyt ja vieraanvaraisuus karisi otteista viimeistään 12. minuutilla, kun isäntien James Bolton jyräsi Arsenalin Lucas Torreiran ulos pelistä.

Torreira sai pallon rangaistusalueen kulman tuntumassa ja Bolton pelasi pallon sivurajasta ulos. Bolton osui kyllä ensiksi palloon, mutta taklaus oli siitä huolimatta varsin roisi. Bolton vei Torreiran mukanaan ja veti hänet kumoon saksitaklauksella, jossa Torreira loukkaantui.

Torreira jäi maahan makaamaan ilmeisen tuskissaan ja hidastuskuvien perusteella Boltonin sakset teloivat Torreiran nilkan remonttikuntoon. Muutaman minuutin hoivaamisen jälkeen kentälle tuotiin paarit ja Torreira kannettiin kentältä pois.

Tuomaristo nukkui tilanteessa pahasti, sillä Bolton selvisi rumasta taklauksestaan ilman edes varoitusta. Arsenal kosti iskemälle sinne, minne se eniten sattuisi, eli tulostaululle. Arsenal voitti ottelun maalein 2-0 ja jatkaa cupin seuraavalle kierrokselle.

Lucas Torreira lanataan tylysti:

Katso myös: Video: MLS:ssä erikoinen tilanne: maalivahti seikkaili keskikentällä ja torjui pallon käsillään – sai vain keltaisen


Joukkueet: ,